Lewa

LEWA - Fabrikant van precisie doseer- en procespompen. Innovatieve oplossingen voor diverse industrieën. Profiteer van deskundige service en hoogwaardige prestaties.

Lewa Membraanpompen
Bekijken  →
Lewa Onderdelen
Bekijken  →

Over LEWA

LEWA is een wereldwijd erkende fabrikant van precisie doseer- en procespompen. Het bedrijf heeft een lange traditie van technische innovatie en leiderschap in de pompenindustrie. LEWA staat bekend om zijn geavanceerde pompoplossingen die voldoen aan de strengste eisen van klanten in verschillende industrieën.

Voordelen van LEWA Pompen

LEWA-pompen worden hoog gewaardeerd om hun precisie, betrouwbaarheid en veelzijdigheid. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van LEWA-pompen:

  • Precisie dosering - LEWA is gespecialiseerd in precisie doseeroplossingen en biedt pompen die uiterst nauwkeurig en betrouwbaar kunnen doseren, zelfs bij zeer lage debieten.
  • Procespompen - LEWA biedt robuuste procespompen die geschikt zijn voor veeleisende en kritische toepassingen, zoals de chemische, petrochemische en farmaceutische industrie.
  • Afdichtingstechnologie - LEWA integreert geavanceerde afdichtingstechnologieën in hun pompen om lekkage te minimaliseren en de veiligheid te verbeteren.
  • Efficiëntie - LEWA streeft naar het leveren van energiezuinige pompoplossingen, waardoor operationele kosten worden verlaagd en duurzame prestaties worden geboden.
  • Wereldwijde aanwezigheid - Met een wereldwijd netwerk van dochterondernemingen en servicecentra, biedt LEWA professionele ondersteuning en service aan klanten over de hele wereld.

Service op LEWA Pompen en Pompsystemen

Bij Wri-Tech zijn we gespecialiseerd in service, onderhoud, reparatie en revisie van LEWA-pompen en pompsystemen. Ons team van goed opgeleide technici heeft uitgebreide kennis van LEWA-producten en is toegewijd om hoogwaardige service te leveren.

Of het nu gaat om routinematig onderhoud, het verhelpen van storingen of uitgebreide revisies, we streven ernaar om uw LEWA-pompen en pompsystemen in topconditie te houden. We maken gebruik van originele LEWA-onderdelen om ervoor te zorgen dat uw apparatuur de beste prestaties blijft leveren.

Kies Wri-Tech als uw servicepartner voor LEWA-pompen en pompsystemen, en geniet van de gemoedsrust dat uw pompen in deskundige handen zijn. Wij zijn er trots op om u te ondersteunen en te voldoen aan al uw servicewensen, met als doel om uw pompen en pompsystemen optimaal te laten presteren en de levensduur te verlengen. Met LEWA kunt u rekenen op uitstekende expertise en toegewijde service voor uw precisie doseer- en procespompoplossingen en -behoeften.

Projecten

No items found.