Wri-Tech offshore  

Wri-Tech Offshore excelleert in het leveren en onderhouden van geavanceerde pompsystemen voor de Offshore-industrie, waar betrouwbaarheid en optimale prestaties cruciaal zijn. Vertrouw op onze jarenlange expertise voor naadloze operaties in veeleisende maritieme omgevingen.

Ontdek onze producten →

Producten

Onderdelen

Wereldwijd efficiënte pompen voor uitdagende locaties

Wri-Tech heeft de expertise om de offshore industrie te voorzien van de juiste oplossingen. Dankzij onze partners die vooruitgang in productieprocessen en coatingtechnologie ontwikkelden kunnen wij 's werelds meest efficiënte en betrouwbare pompen voor op en om een Rig aan uw aanbieden. Deze lenen zich bijvoorbeeld bij uitstek voor toepassingen waarbij de pompen normaal niet of slecht bereikbaar zijn. Hiermee bieden wij aantrekkelijke proposities voor booroplossingen waarbij systeemstoringen mogelijk leiden tot productieverlies, wat weer enorme gevolgen voor de omzet heeft.

De verhoogde efficiëntie van de producten die we leveren is een belangrijke overweging voor degenen die in deze sector werken. Ze liggen hier steeds vaker onder een vergrootglas als het gaat om koolstofemissies en de kansen voor een duurzame toekomst.

Bronpompen (Seawater Lift Pumps/ Borehole Pumps)

De industrie produceert dagelijks meer dan 90 miljoen vaten en levert een vermogen van 26.000 MW. Deze industrie stelt dan ook hoge eisen aan de machines in de productie. Deze machines moeten van de hoogste kwaliteit, efficiëntie en betrouwbaarheid zijn. Wri-Tech is hiervoor de ideale partner.

Ontwerp en Selectie

Bronpompen in offshore-installaties hebben te maken met buitengewoon zware bedrijfsomstandigheden. Denk daarbij aan: zoutgehalte, zand, biofouling, onvoldoende motorkoeling en het gebruik van chemicaliën. Deze bijzondere omstandigheden vereisen een specifiek ontwerp voor zowel pomp als motor.

Voordelen:

  • Lagere service- en onderhoudskosten
  • Langdurige systeemprestaties
  • Nauwkeurige maatvoering per toepassing dankzij breed productassortiment

Wri-tech levert bronpompen voor een zeer betrouwbare werking in offshore-installaties. Een aantal unieke kenmerken maken verschillende bronpompen de beste in zijn klasse op het gebied van bedrijfszekerheid.

We geven bijzondere aandacht aan de belangrijkste probleemgebieden voor dergelijke toepassingen: corrosie, koeling en een duurzaam hydraulisch rendement. Hiermee voorzien onze bronpompen in langere onderhoudsintervallen en verhoogde systeembeschikbaarheid.

Service

Bij Wri-tech gaan we verder dan levering; we zijn uw toegewijde partner als installatie- en servicebedrijf voor bronpompen. Onze focus ligt op het bieden van complete oplossingen, waarbij we niet alleen hoogwaardige bronpompen leveren, maar ook zorgen voor vakkundige installatie en betrouwbaar onderhoud.

Als installatie- en servicegericht bedrijf begrijpen we het belang van een naadloze werking van bronpompen in verschillende omgevingen. Ons ervaren team van technici staat paraat om de installatie van bronpompen te verzorgen volgens de hoogste normen en om regelmatig onderhoud uit te voeren, wat de duurzaamheid en efficiëntie van uw systeem waarborgt. Daarnaast zijn we ook snel en effectief indien uw pomp reparatie of revisie nodig heeft.

Wri-tech is uw betrouwbare partner, niet alleen in het leveren van hoogwaardige bronpompen, maar ook in het bieden van uitgebreide installatie- en onderhoudsdiensten. Vertrouw op onze expertise om uw watervoorzieningssysteem optimaal te latenpresteren.

Wri-Tech Offshore

Wri-Tech Offshore onderscheidt zich als toonaangevend installatie- en servicebedrijf voor pompsystemen in de offshore-industrie. Onze specialisatie omvat niet alleen het leveren van geavanceerde pomptechnologieën, maar ook het bieden van doeltreffende onderhoudsdiensten die de betrouwbaarheid en efficiëntie van installaties op zee waarborgen. In de dynamische en veeleisende offshore-omgeving begrijpen wij het belang van robuuste pompsystemen die onberispelijk functioneren.

Wij streven ernaar om de specifieke behoeften van onze offshore-klanten te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan de hoogste industrienormen. Ons ervaren team van technici en ingenieurs staat klaar om installaties te optimaliseren en technische ondersteuning te bieden, met een focus op veiligheid en operationele excellentie.

Of het nu gaat om de installatie van nieuwe pompsystemen of het onderhoud van bestaande installaties, bij Wri-Tech Offshore zetten we ons in voor het leveren van hoogwaardige diensten die de prestaties van offshore-activiteiten verbeteren. Vertrouw op onze expertise voor betrouwbare, duurzame en kosteneffectieve pompoplossingen die uw operationele succes op zee bevorderen.

Wri-Tech is een volledig (merk)onafhankelijke organisatie. Hierdoor groeide de ervaring met vrijwel elk merk en model pomp door de jaren heen. Wij kunnen aan elk pompsysteem service verlenen. Denk hierbij onder andere aan Wilo, Grundfos, KSB en Flowserve pompen, maar natuurlijk nog veel meer. Naast de eigen groep werkt Wri-Tech ook samen met een groot aantal vaak kleinere en gespecialiseerde bedrijven.

Reparaties

Wri-Tech kan de volledige reparatie of revisie realiseren. Dit kan aan de kade in de Benelux of in de werkplaats. Voor elke reparatie zorgen wij voor een duidelijk, uitgebreid en gedetailleerd rapport met daarin de werkzaamheden en uiteraard de kosten voor deze pomprevisie. Als vervanging de beste optie is, bieden wij ook de juiste vervangende pomp aan. Optioneel lappen we mechanische afdichtingen op en repareren deze afzonderlijk of voor pompreparaties in onze werkplaats.

Onderhoud

Wri-Tech kan ook het volledige onderhoud realiseren. Dit kan aan de kade in de Benelux of in de werkplaats. Tijdens het onderhoud meten we met regelmaat de pompen en pompaandrijving om zo preventief te achterhalen welke pompen of aandrijvingen in een verminderde staat verkeren en aan revisie toe zijn. Dankzij deze methode plannen we revisie op het moment dat je de pompen en/of aandrijving kunt missen. Dat voorkomt dat je productie onbedoeld stilvalt.

Testen

Nieuwe pompen kunnen worden getest bij Wri-tech partners. Ze worden getest volgens diverse ISO-normen inclusief de daaraan samenhangende certificeringen. Na revisie of reparatie van een pomp kunnen wij deze ook bij een lokale partner testen. Van deze test ontvang je een uitgebreide rapportage. Zo zie je overzichtelijk dat de pomp weer voldoet aan de gestelde eisen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid voor het testen onder toezicht (witness test).

Ontdek onze service →