Fristam

Lees meer over Fristam pompen en pompsystemen. Ontdek de voordelen, hygiënische ontwerpen, robuuste constructie en wereldwijde service. Kies voor deskundige ondersteuning bij Wri-Tech.

Fristam Centrifugaalpompen
Bekijken  →
Fristam Draaizuigerpompen
Bekijken  →
Fristam Lobbenpompen
Bekijken  →
Fristam Meertrapspompen
Bekijken  →
Fristam Schroefpompen
Bekijken  →
Fristam Zelfaanzuigende pompen
Bekijken  →

Over Fristam

Fristam is een vooraanstaande fabrikant van hygiënische roestvrijstalen pompen en pompsystemen. Het bedrijf heeft een lange geschiedenis van technische innovatie en expertise in de voedingsmiddelen-, dranken- en farmaceutische industrie. Fristam staat bekend om zijn hoogwaardige en hygiënische pompoplossingen die voldoen aan strenge normen en richtlijnen.

Voordelen van Fristam Pompen

Fristam-pompen worden hoog gewaardeerd om hun betrouwbaarheid, hygiënische ontwerp en prestaties. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van Fristam-pompen:

  • Hygiënische ontwerp - Fristam-pompen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de strikte hygiënische normen van de voedingsmiddelen- en farmaceutische industrie. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.
  • Robuuste constructie - Fristam streeft naar het leveren van pompen van topkwaliteit, gebouwd met duurzame roestvrijstalen materialen die bestand zijn tegen corrosie en slijtage.
  • Efficiëntie - Fristam-pompen zijn ontworpen om energiezuinig te zijn en bieden daardoor kosteneffectieve en duurzame pompoplossingen.
  • Breed scala aan toepassingen - Fristam biedt een uitgebreid assortiment pompen die geschikt zijn voor diverse vloeistofverwerkingstoepassingen in de voedingsmiddelen-, dranken- en farmaceutische industrie.
  • Wereldwijde aanwezigheid - Met een wereldwijd netwerk van distributeurs en servicecentra biedt Fristam professionele ondersteuning en service aan klanten over de hele wereld.

Service op Fristam Pompen en Pompsystemen

Bij Wri-Tech zijn we gespecialiseerd in service, onderhoud, reparatie en revisie van Fristam-pompen en pompsystemen. Ons team van goed opgeleide technici heeft uitgebreide kennis van Fristam-producten en is toegewijd om hoogwaardige service te leveren.

Of het nu gaat om routinematig onderhoud, het verhelpen van storingen of uitgebreide revisies, we streven ernaar om uw Fristam-pompen en pompsystemen in topconditie te houden. We maken gebruik van originele Fristam-onderdelen om ervoor te zorgen dat uw apparatuur de beste prestaties blijft leveren.

Kies Wri-Tech als uw servicepartner voor Fristam-pompen en pompsystemen, en geniet van de gemoedsrust dat uw pompen in deskundige handen zijn. Wij zijn er trots op om u te ondersteunen en te voldoen aan al uw servicewensen, met als doel om uw pompen en pompsystemen optimaal te laten presteren en de levensduur te verlengen. Met Fristam kunt u rekenen op uitstekende expertise en toegewijde service voor uw hygiënische pompoplossingen en -behoeften.

Projecten

No items found.