Calpeda

Ontdek Calpeda, de toonaangevende Italiaanse fabrikant van pompen en pompsystemen. Leer meer over de betrouwbaarheid, efficiëntie en wereldwijde aanwezigheid van Calpeda, en ontdek hoe Wri-Tech uw servicepartner kan zijn voor Calpeda-pompen en pompsystemen.

Calpeda Afvalwaterpompen
Bekijken  →
Calpeda Bronpompen
Bekijken  →
Calpeda Centrifugaalpompen
Bekijken  →
Calpeda Circulatiepompen
Bekijken  →
Calpeda Dompelpompen
Bekijken  →
Calpeda Hogedrukpompen
Bekijken  →
Calpeda Inlinepompen
Bekijken  →
Calpeda Jetpompen
Bekijken  →
Calpeda Normpompen
Bekijken  →
Calpeda Onderdelen
Bekijken  →
Calpeda Rioolpompen
Bekijken  →
Calpeda Verwarmingspompen
Bekijken  →
Calpeda Vuilwaterpompen
Bekijken  →
Calpeda Zwembadpompen
Bekijken  →

Over Calpeda

Calpeda is een vooraanstaande Italiaanse fabrikant van pompen en pompsystemen, opgericht in 1959. Met een sterke focus op innovatie, technologische vooruitgang en klanttevredenheid, is Calpeda uitgegroeid tot een wereldwijd erkende naam in de pompenindustrie. Calpeda biedt een uitgebreid assortiment pompen voor verschillende toepassingen, waaronder watervoorziening, waterdistributie, HVAC-systemen, irrigatie en industriële processen.

Voordelen van Calpeda Pompen

Calpeda-pompen zijn geliefd om hun betrouwbaarheid, prestaties en gebruiksgemak. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van Calpeda-pompen:

  • Kwaliteit en betrouwbaarheid - Calpeda-pompen worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en maken gebruik van hoogwaardige materialen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen.
  • Efficiëntie - Calpeda streeft naar energie-efficiëntie in hun pompen, waardoor ze kostenbesparend zijn en bijdragen aan duurzaam waterbeheer.
  • Gebruiksvriendelijkheid - Calpeda ontwerpt hun pompen met gebruiksgemak in gedachten, wat resulteert in eenvoudige installatie, bediening en onderhoud.
  • Breed productassortiment - Calpeda biedt een uitgebreid scala aan pompen in verschillende maten en specificaties, waardoor klanten gemakkelijk de juiste pompoplossing kunnen vinden voor hun specifieke toepassingen.
  • Wereldwijde aanwezigheid - Met een wereldwijd netwerk van servicecentra en distributeurs biedt Calpeda professionele ondersteuning en service aan klanten over de hele wereld.

Service op Calpeda Pompen en Pompsystemen

Bij Wri-Tech zijn we gespecialiseerd in service, onderhoud, reparatie en revisie van Calpeda-pompen en pompsystemen. Ons team van goed opgeleide technici heeft uitgebreide kennis van Calpeda-producten en is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige service.

Of het nu gaat om routinematig onderhoud, het verhelpen van storingen of uitgebreide revisies, we streven ernaar om uw Calpeda-pompen in topconditie te houden. We maken gebruik van originele Calpeda-onderdelen om ervoor te zorgen dat uw apparatuur de beste prestaties blijft leveren.

Kies Wri-Tech als uw servicepartner voor Calpeda-pompen en pompsystemen, en geniet van de gemoedsrust dat uw pompen in deskundige handen zijn. Wij zijn er trots op om u te ondersteunen en te voldoen aan al uw servicewensen, met als doel om uw pompen optimaal te laten presteren en de levensduur te verlengen. Met Calpeda kunt u rekenen op uitstekende expertise en toegewijde service voor uw pompen en pompsystemen.

Projecten

No items found.