Reparatie aan pompen

WRI-TECH BV is een bedrijf dat onderhoud en service verleent op het gebied van pompinstallaties en toebehoren. In onze ruime goed geoutilleerde werkplaats in Uitgeest kunnen wij aan iedere pomp een reparatie. Mogelijk compleet met aandrijving, koppeling en voetplaat.

Binnen onze mogelijkheden kan iedere pomp, as-afdichting en aandrijving worden gerepareerd.

Werkzaamheden en kosten pomp revisie

Bij (voor) iedere reparatie leveren wij een duidelijk, uitgebreid en gedetailleerd rapport met hierin vermeld de werkzaamheden en uiteraard de kosten voor deze pomp revisie. Evenals (indien vereist) een alternatief voor een vervangende pomp. Op basis van de rapportage, kan de klant een beslissing nemen voor een pomp revisie dan wel een vervangende pomp.

De revisie van een pomp zal financieel gezien altijd worden vergeleken met de prijs van een vervangende pomp. Mocht het financieel aantrekkelijker zijn om een pomp niet te repareren maar te gaan vervangen zal dit als advies, of als alternatief worden aangegeven in onze uitgebreide rapportage.

Pomp onderdelen

Ook hebben wij de mogelijkheid tot het leppen en repareren van mechanical seals, separaat of ten behoeve van pompreparaties binnen onze werkplaats en kunnen pompdelen voorzien worden van chemisch bestendige of slijtvaste coating.

Wij hebben de mogelijkheid om, indien nodig, zelf onderdelen te fabriceren of aan te passen. Ons machinepark is hiervoor meer dan voldoende uitgerust.

Terugplaatsen pomp na reparatie

Bij het plaatsen of terugplaatsen van de pomp na reparatie op locatie kan worden gebruik gemaakt van o.a. laser uitlijning, vibratiemeting, analyse, rapportage, temperatuur en toerental-metingen alles ten behoeve van een professioneel geïnstalleerde pomp en de betrouwbaarheid daarvan.

WRI-TECH levert een compleet servicepakket op het gebied van pompen en aandrijvingen, te weten inspectie, reparatie, onderhoud en service op locatie bij de klant, dan wel in onze werkplaats.

Pompreparatie

Bekijk de mogelijkheden voor verschillende pompsystemen >>

Verschillende merken pompen

WRI-TECH repareert meerdere pompmerken >>

Aanvraagformulier / Contact

Vraag online naar de mogelijkheden of neem contact op >>

Workflow pompreparaties
Download ‘Voorbeeld van reparatie’ (pdf) Download ‘Voorbeeld van reparatie’ (pdf)

Om dit document te lezen heeft u software nodig die PDF bestanden kan openen

Reparatie pompsystemen

Verschillende pompen

Wij als deskundigen weten dat iedere pomp een bepaalde behandeling vereist. Bekijk de mogelijkheden voor de verschillende pompsystemen

Waarom WRI-Tech?

  • Bezoek ons
  • Molenwerf 23A
  • 1911 DB Uitgeest
Google Maps
Aanvraagformulier

Voor reparatie, service, onderhoud of verkoop van pompen? Klik dan hier:

Naar het aanvraagformulier
Copyright © 2022 WRI-Tech Industrial Services B.V. - Alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden | Privacy reglement
Website: 7W Internet Marketing