PWN Castricum reparatie

Foto vóór de behandeling Foto na de behandeling
  • Naam project: PWN Castricum
  • Opdrachtgever: PWN Castricum
  • Omschrijving opdracht: WRI-TECH BV is een bedrijf dat onderhoud en service verleent op het gebied van pompinstallaties
  • Datum: 24/09/2014

Ook hebben wij de mogelijkheid tot het leppen en repareren van mechanical seals, separaat of ten behoeve van pompreparaties binnen onze werkplaats en kunnen pompdelen voorzien worden van chemisch bestendige of slijtvaste coating.

Wij hebben de mogelijkheid om, indien nodig, zelf onderdelen te fabriceren of aan te passen. Ons machinepark is hiervoor meer dan voldoende om dit te volbrengen.

Bij het plaatsen of terugplaatsen van pompen op locatie kan worden gebruik gemaakt van o.a. laser uitlijning, vibratiemeting, analyse, rapportage, temperatuur en toerental-metingen alles ten behoeve van een professioneel geïnstalleerde pomp en de betrouwbaarheid daarvan.

WRI-TECH levert een compleet servicepakket op het gebied van pompen en aandrijvingen, te weten inspectie, reparatie, onderhoud en service op locatie bij de klant, dan wel in onze werkplaats.

WRI-TECH bv werkt voor een groot aantal opdrachtgevers, van kleine ondernemingen tot grote landelijke en internationale industriebedrijven. Het succes bij bestaande klanten geeft ons weer ruimte om dit ook voor andere bedrijven te realiseren. Ons doel is om samen met onze klanten een wederzijds loyale werkrelatie op te bouwen waarbij voor beiden een winst wordt gerealiseerd.

Referenties

'De samenwerking met WRI-Tech is iets waar wij al jaren dankbaar gebruik van maken en die ons uitermate goed bevalt.’

Grethe van Geffen; bestuursvoorzitter DuPont Chemical
Meer referenties over WRI-Tech
  • Bezoek ons
  • Molenwerf 23A
  • 1911 DB Uitgeest
Google Maps
Aanvraagformulier

Voor reparatie, service, onderhoud of verkoop van pompen? Klik dan hier:

Naar het aanvraagformulier
Copyright © 2022 WRI-Tech Industrial Services B.V. - Alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden | Privacy reglement
Website: 7W Internet Marketing