Over Wri-Tech

WRI-TECH Industrial Services Holland B.V. is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van pompen en alles wat daarmee verband houdt. Onze expertise komt voort uit jarenlange ervaring in de “pompwereld” van onze medewerkers.

Op het gebied van preventief onderhoud en reparatie hebben wij inmiddels onze sporen verdiend. Dit blijkt uit het feit dat het merendeel van onze contractklanten een besparing van 25% of meer heeft kunnen realiseren. Het succes bij bestaande klanten geeft ons weer ruimte om dit ook voor andere bedrijven te realiseren. Ons doel is om met een klant een wederzijds loyale werkrelatie op te bouwen waarbij voor beide een winst word gerealiseerd.

Gerenommeerde pompfabrikanten en ervaren medewerkers

Voor onze expertise kunnen wij bogen op enorme gecombineerde ervaring van de medewerkers, maar ook een goede relatie met een grote groep van leveranciers zoals gerenommeerde pompfabrikanten, mechanical seal fabrikanten, leveranciers en fabrikanten van E-motoren en koppelingen. Hierbij hebben wij binnen ons pand een elektrisch installatie bedrijf voor het samenstellen en installeren van bijvoorbeeld; schakelapparatuur en PLC besturingen voor de pomp en proces industrie. Ook onze eigen in huis engineering afdeling is een waardevolle hulp bij het ontwerpen en/of aanpassen van uw proces.

Buiten het leveren van nieuwe pomp(en), al dan niet als complete installatie, kan WRI-TECH bv de apparatuur compleet op locatie installeren en opstarten. Met gebruik van de juiste apparatuur als laser- uitlijning, trilling meter (vibratie meter), temperatuur meter, enz.

De juiste pomp voor elke toepassing

WRI-TECH kan u te allen tijde adviseren met betrekking tot de juiste pomp voor uw applicatie, voor zowel nieuwe als bestaande pompen- en proces-systemen.

Als VCA* gecertificeerd bedrijf zijn natuurlijk al onze medewerkers VCA*/** gecertificeerd en kunnen ook bij u ter plaatse aan de slag. Met behulp van een goed geoutilleerde service wagen kunnen zij het merendeel van mogelijke problemen op locatie aan.

Serviceteam voor reparatie en onderhoud

Een serviceteam van WRI-TECH is 24 uur per dag bereikbaar en inzetbaar!

Alle reparaties en service/onderhoudsinspecties worden voorzien van een zeer gedetailleerd en begrijpelijk inspectieverslag. Onze reparatie, service en onderhoud mogelijkheden zijn gebaseerd op de jarenlange ervaring die wij hebben in de diverse takken van industrie, zoals Chemie, Petrochemie, Water en Afvalwater, Voedsel industrie, etc.

WRI-TECH bv werkt voor een groot aantal opdrachtgevers, van kleine ondernemingen tot grote landelijke en internationale industriebedrijven. Het succes bij bestaande klanten geeft ons weer ruimte om dit ook voor andere bedrijven te realiseren. Ons doel is om samen met onze klanten een wederzijds loyale werkrelatie op te bouwen waarbij voor beiden een winst wordt gerealiseerd.

Referenties

'De samenwerking met WRI-Tech is iets waar wij al jaren dankbaar gebruik van maken en die ons uitermate goed bevalt.’

Grethe van Geffen; bestuursvoorzitter DuPont Chemical
Meer referenties over WRI-Tech
  • Bezoek ons
  • Molenwerf 23A
  • 1911 DB Uitgeest
Google Maps
Aanvraagformulier

Voor reparatie, service, onderhoud of verkoop van pompen? Klik dan hier:

Naar het aanvraagformulier
Copyright © 2022 WRI-Tech Industrial Services B.V. - Alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden | Privacy reglement
Website: 7W Internet Marketing