Vogelsang

Vogelsang in Essen, Duitsland,is actief op het gebied van lobbenpompen, versnijders, drijfmest management, grondbewerking, biogas en afvalwater. pompen, slijpen, maceratie en slibverwerking. Waar goed ontworpen, robuuste en krachtige pomp technologie vereist is, worden Vogelsang lobbenpompen gebruikt. Ontwikkelingen als LifeGuard garanderen een lange levensduur en de QuickService-concept maakt de pompen eenvoudig te onderhouden. Dat draagt bij aan economische oplossingen. Vogelsang lobbenpompen zijn in vele uitvoeringen en afmetingen, met capaciteiten tot 1.400 kubieke meter per uur en drukken tot 16 bar voor een breed scala aan toepassingen.
Aanvraagformulier

Ga voor reparatie, service en onderhoud aan pompen of verkoop van pompen naar het

Aanvraagformulier
Andere merken

Voor Vogelsang pompen verzorgt WRI-TECH reparatie, service en onderhoud aan centrifugaal-, schroef-, hogedruk-, schroef- en verdringerpompen. Ook voor de verkoop van deze pompen bent u bij ons aan het juiste adres.

WRI-TECH bv werkt voor een groot aantal opdrachtgevers, van kleine ondernemingen tot grote landelijke en internationale industriebedrijven. Het succes bij bestaande klanten geeft ons weer ruimte om dit ook voor andere bedrijven te realiseren. Ons doel is om samen met onze klanten een wederzijds loyale werkrelatie op te bouwen waarbij voor beiden een winst wordt gerealiseerd.

Referenties

'De samenwerking met WRI-Tech is iets waar wij al jaren dankbaar gebruik van maken en die ons uitermate goed bevalt.’

Grethe van Geffen; bestuursvoorzitter DuPont Chemical
Meer referenties over WRI-Tech
  • Bezoek ons
  • Molenwerf 23A
  • 1911 DB Uitgeest
Google Maps
Aanvraagformulier

Voor reparatie, service, onderhoud of verkoop van pompen? Klik dan hier:

Naar het aanvraagformulier
Copyright © 2023 WRI-Tech Industrial Services B.V. - Alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden | Privacy reglement
Website: 7W Internet Marketing