Sihi-Sterling

SIHI slaagt er altijd in om haar klanten te voorzien van een optimaal pompsysteem dankzij haar deskundigheid op het gebied van vloeistof-, gas- en dampverwerking. De producent voorziet in toepassingen voor het verwerken van chemicaliën, het creëren van vacuüm, het opwekken van energie, membraantechnologie, of het terugdringen van de levenscycluskosten. SIHI-Sterling is van oorsprong een Duits bedrijf dat nu met 1.600 medewerkers wereldwijd actief is.
Aanvraagformulier

Ga voor reparatie, service en onderhoud aan pompen of verkoop van pompen naar het

Aanvraagformulier
Andere merken

Voor SIHI-Sterling verzorgt WRI-TECH reparatie, service en onderhoud aan centrifugaal-, dompel-, bron-, onderwater-, hogedruk-, drinkwater-, riool-, meertraps-, verticale-, vacuüm-, zelf aanzuigende-, vuilwater-, waterpompen en zijkanaalpompen. Ook voor de verkoop van deze pompen bent u bij ons aan het juiste adres.

WRI-TECH bv werkt voor een groot aantal opdrachtgevers, van kleine ondernemingen tot grote landelijke en internationale industriebedrijven. Het succes bij bestaande klanten geeft ons weer ruimte om dit ook voor andere bedrijven te realiseren. Ons doel is om samen met onze klanten een wederzijds loyale werkrelatie op te bouwen waarbij voor beiden een winst wordt gerealiseerd.

Referenties

'De samenwerking met WRI-Tech is iets waar wij al jaren dankbaar gebruik van maken en die ons uitermate goed bevalt.’

Grethe van Geffen; bestuursvoorzitter DuPont Chemical
Meer referenties over WRI-Tech
  • Bezoek ons
  • Molenwerf 23A
  • 1911 DB Uitgeest
Google Maps
Aanvraagformulier

Voor reparatie, service, onderhoud of verkoop van pompen? Klik dan hier:

Naar het aanvraagformulier
Copyright © 2023 WRI-Tech Industrial Services B.V. - Alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden | Privacy reglement
Website: 7W Internet Marketing