Grundfos

De Deense onderneming Grundfos produceert jaarlijks meer dan 16 miljoen pompunits en is daarmee één van 's werelds meest toonaangevende pompfabrikanten. Circulatiepompen voor verwarming en airconditioning, maar ook andere centrifugaalpompen voor de industrie, watervoorziening, rioolwater en dosering behoren tot de belangrijkste producten. In de verkoop van circulatiepompen heeft Grundfos zelfs een wereldwijd marktaandeel van ruim 50%.
Aanvraagformulier

Ga voor reparatie, service en onderhoud aan pompen of verkoop van pompen naar het

Aanvraagformulier
Andere merken

Grundfos ontwikkelt, produceert en verkoopt pompen voor de industrie, gebouwentechniek, watervoroziening, afvalwater en de landbouw.

Voor Grundfos verzorgt WRI-TECH reparatie, service en onderhoud aan centrifugaal-, dompel-, bron-, onderwater-, hogedruk-, drinkwater-, riool-, meertraps-, verticale-, zelf aanzuigende-, vuilwater- en waterpompen. Ook voor de verkoop van deze pompen bent u bij ons aan het juiste adres.

WRI-TECH bv werkt voor een groot aantal opdrachtgevers, van kleine ondernemingen tot grote landelijke en internationale industriebedrijven. Het succes bij bestaande klanten geeft ons weer ruimte om dit ook voor andere bedrijven te realiseren. Ons doel is om samen met onze klanten een wederzijds loyale werkrelatie op te bouwen waarbij voor beiden een winst wordt gerealiseerd.

Referenties

'De samenwerking met WRI-Tech is iets waar wij al jaren dankbaar gebruik van maken en die ons uitermate goed bevalt.’

Grethe van Geffen; bestuursvoorzitter DuPont Chemical
Meer referenties over WRI-Tech
  • Bezoek ons
  • Molenwerf 23A
  • 1911 DB Uitgeest
Google Maps
Aanvraagformulier

Voor reparatie, service, onderhoud of verkoop van pompen? Klik dan hier:

Naar het aanvraagformulier
Copyright © 2023 WRI-Tech Industrial Services B.V. - Alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden | Privacy reglement
Website: 7W Internet Marketing