Flowserve

Flowserve is een van 's werelds toonaangevende leveranciers van pompen en diensten voor de wereldwijde infrastructuur en procesindustrie. De roots van het bedrijf gaan terug tot 1790 en de eerste toepassing van het stoomgemaal. Flowserve is sindsdien uitgegroeid tot een drijvende kracht in de wereldwijde markt voor pompen. Zowel pre-engineered, ontworpen, als pompen en systemen voor bijzondere toepassingen.
Aanvraagformulier

Ga voor reparatie, service en onderhoud aan pompen of verkoop van pompen naar het

Aanvraagformulier
Andere merken


Flowserve centrifugale, verdringerpompen en speciale pompen en systemen zijn belangrijke componenten in de wereldwijde olie en gas, koolwaterstof en chemische verwerking, energie-opwekking en watervoorraden industrie alsmede het algemene proces en de industriële markt. Flowserve pompen spelen een belangrijke rol in schone energie, broeikasgasreductie en inspanningen voor drinkwatervoorziening samen met de toepassing van geavanceerde productie- en procestechnologie.

Flowserve biedt uitgebreide lijnen van ISO 13709 / API 610 en ISO 2858-5199 / ANSI B73.1 compliant ontwerpen pompen, ontworpen op basis van ASME, nucleaire, JIS en andere wereldwijd erkende ontwerpnormen. Naast het aanbieden van meer dan 100 verschillende modellen pompen, biedt Flowserve haar klanten  engineering en technische ondersteuning in de industrie bij de vooruitstrevende hydraulische, mechanische, materialen, de monitoring en diagnostiek toepassingen.

Voor Flowserve Pompen verzorgt WRI-TECH reparatie, service en onderhoud aan centrifugaal-, dompel-, bron-, onderwater-, hogedruk-, drinkwater-, riool-, meertraps-, verticale-, zelf aanzuigende-, vuilwater- en waterpompen. Ook voor de verkoop van deze pompen bent u bij ons aan het juiste adres.

WRI-TECH bv werkt voor een groot aantal opdrachtgevers, van kleine ondernemingen tot grote landelijke en internationale industriebedrijven. Het succes bij bestaande klanten geeft ons weer ruimte om dit ook voor andere bedrijven te realiseren. Ons doel is om samen met onze klanten een wederzijds loyale werkrelatie op te bouwen waarbij voor beiden een winst wordt gerealiseerd.

Referenties

'De samenwerking met WRI-Tech is iets waar wij al jaren dankbaar gebruik van maken en die ons uitermate goed bevalt.’

Grethe van Geffen; bestuursvoorzitter DuPont Chemical
Meer referenties over WRI-Tech
  • Bezoek ons
  • Molenwerf 23A
  • 1911 DB Uitgeest
Google Maps
Aanvraagformulier

Voor reparatie, service, onderhoud of verkoop van pompen? Klik dan hier:

Naar het aanvraagformulier
Copyright © 2023 WRI-Tech Industrial Services B.V. - Alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden | Privacy reglement
Website: 7W Internet Marketing