Duijvelaar

Duijvelaar Pompen is gespecialiseerd in de fabricage en installatie van pompen en pompinstallaties op het gebied van schoon- en vuilwater.
Aanvraagformulier

Ga voor reparatie, service en onderhoud aan pompen of verkoop van pompen naar het

Aanvraagformulier
Andere merken

DP Industries, waartoe Duijvelaar Pompen behoort, is een Nederlandse onderneming die deel uitmaakt van de Duitse multinational KSB AG, één van de grootste pompenfabrikanten ter wereld met een omzet van ruim 2 miljard euro en ruim 16.000 werknemers.

Voor Duijvelaar Pompen verzorgt WRI-TECH reparatie, service en onderhoud aan centrifugaal-, bron-, onderwater-, hogedruk-, hydrofoor-, drinkwater-, riool-, meertraps-, verticale-, zelf aanzuigende-, vuilwater- en waterpompen. Ook voor de verkoop van deze pompen bent u bij ons aan het juiste adres.

WRI-TECH bv werkt voor een groot aantal opdrachtgevers, van kleine ondernemingen tot grote landelijke en internationale industriebedrijven. Het succes bij bestaande klanten geeft ons weer ruimte om dit ook voor andere bedrijven te realiseren. Ons doel is om samen met onze klanten een wederzijds loyale werkrelatie op te bouwen waarbij voor beiden een winst wordt gerealiseerd.

Referenties

'De samenwerking met WRI-Tech is iets waar wij al jaren dankbaar gebruik van maken en die ons uitermate goed bevalt.’

Grethe van Geffen; bestuursvoorzitter DuPont Chemical
Meer referenties over WRI-Tech
  • Bezoek ons
  • Molenwerf 23A
  • 1911 DB Uitgeest
Google Maps
Aanvraagformulier

Voor reparatie, service, onderhoud of verkoop van pompen? Klik dan hier:

Naar het aanvraagformulier
Copyright © 2023 WRI-Tech Industrial Services B.V. - Alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden | Privacy reglement
Website: 7W Internet Marketing