• Kwaliteit
  • Flexibiliteit
  • 24/7 beschikbaar
  • Korte levertijden
Reparatie aan pompen

WRI-TECH B.V. is een bedrijf dat onderhoud en service verleent op het gebied van pompinstallaties en toebehoren. In onze ruime, goed geoutilleerde werkplaats in Uitgeest kan iedere pomp gerepareerd worden. Mogelijk compleet met aandrijving, koppeling en voetplaat.

Onderhoud aan pompen

Het (totaal)onderhoud aan pompinstallaties behoort tevens tot de mogelijkheden van WRI-TECH B.V. In overleg met de klant wordt gekozen voor een optimale service. Tussentijdse metingen aan pompen worden altijd opgenomen in de overeenkomst.

Service aan pompen

Met WRI-TECH Industrial Services Holland B.V. heeft de klant de mogelijkheid het complete onderhoud van de pomppopulatie en eventuele koelwater installatie(s) op basis van een contract te laten onderhouden.

Verkoop van pompen

WRI-TECH B.V. verkoopt en installeert pompen van vele merken en levert verschillende types pompen. Wij hebben de juiste oplossing voor iedere toepassing.

Over WRI-Tech

WRI-TECH B.V. is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van pompen. Onze expertise komt voort uit de jarenlange ervaring van onze medewerkers. Wij zijn een volledig fabrikant- en merkonafhankelijk bedrijf.

WRI-TECH B.V. staat te allen tijde voor u klaar. Wilt u weten wat de juiste pomp is voor uw applicatie of werkt uw pomp niet naar behoren? Wij hebben kennis over zowel bestaande als nieuwe pomp- en processystemen. Wij verkopen en installeren pompen van een groot aantal merken en leveren verschillende type pompen. Wij hebben de juiste oplossing voor elke toepassing!

Lees meer over onze onderneming

Pompsystemen

WRI-TECH bv werkt voor een groot aantal opdrachtgevers, van kleine ondernemingen tot grote landelijke en internationale industriebedrijven. Het succes bij bestaande klanten geeft ons weer ruimte om dit ook voor andere bedrijven te realiseren. Ons doel is om samen met onze klanten een wederzijds loyale werkrelatie op te bouwen waarbij voor beiden een winst wordt gerealiseerd.

Referenties

'De samenwerking met WRI-Tech is iets waar wij al jaren dankbaar gebruik van maken en die ons uitermate goed bevalt.’

Grethe van Geffen; bestuursvoorzitter DuPont Chemical
Meer referenties over WRI-Tech
  • Bezoek ons
  • Molenwerf 23A
  • 1911 DB Uitgeest
Google Maps
Aanvraagformulier

Voor reparatie, service, onderhoud of verkoop van pompen? Klik dan hier:

Naar het aanvraagformulier
Copyright © 2022 WRI-Tech Industrial Services B.V. - Alle rechten gereserveerd
Algemene voorwaarden | Privacy reglement
Website: 7W Internet Marketing